HAOS NA SAMOM POČETKU! Miljana i Zola ušli u KONFLIKT, a onda je Tomović OTKRIO šta mu je Lazar rekao! ŠOK!

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Dec.2020, 02:26

HAOS NA SAMOM POČETKU! Miljana i Zola ušli u KONFLIKT, a onda je Tomović OTKRIO šta mu je Lazar rekao! ŠOK!

Na stubu srama!

Emisija "Pitanja gledalaca" uvek izazove veliku pažnju i gledanost. Milan Milošević je započeo večerašnju emisiju pitanjem koje je bilo upućeno  Miljani Kulić.

- Zola je dobio dozvolu da uđe u apartman, i od tada jedino što mi gledaoci vidimo je da je on postao tvoj se*sualni rob, da li ste u pauzama dogovorili bilo šta? - glasio je pitanje.

- Pa ako su gledali, onda znaju - rekla je Miljana.

- Mi smo pričali o svemu, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << imali smo se*s dva puta. Većinu stvari smo dogovorili, danas smo celi dan pričali, međutim ima tu još nešto da se dogovorimo. Ja njoj ne bih prišao da ovo nije takva situacija. Mislim da što se tiče situacije u rehabu od pre, ona mora da se promeni - rekao je Zola.

- A šta si rekao Vladimiru Tomoviću - upitala je Miljana.

- Ti znaš šta sam rekao, ti i ja smo o tome pričali - odgovorio joj je Zola.

- Ti si mene ostavio, i pričao si kako dugujem pare tvom drugu, kako sam ja tebe mučila i maltretirala - rekla je Miljana.

Milan je podigao Vladimira Tomovića da prokomentariše.

- Zola je meni rekao da mu je teško, i da mu je mučenje da gleda kako nju neko napada, jer ne može da je zaštiti, ali on je mislio da će on brzo izaći, pa mi je rekao da ne želi sa njom ništa da ima u rijalitiju, a da će nju postaviti za vođu, a ja da joj otkrijem šta on ima napolju, kakav problem. Njihov odnos je bolestan, jedva čekam da se Marija vrati da ih sredi, zna se gde se govedo veže, što bi se reklo. Ta veza nema perspektivu, jer je njihova veza sa mnogo lošim temeljom. Oni vređaju, psuju, jedan drugog. Ta veza nema budućnost - ispričao je Tomović.

- Ja mislim da je Zola se*s rob Miljani. Njihova veza se svodi na ka*anje . Ta ljubav nije normalna - rekao je Lepi Mića.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.