HAOS! LUNA ZNA DA SLOBA DOLAZI: Zbog njene reakcije PORODICA u strahu - Otac Gagi preduzeo OVE KORAKE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Nov.2018, 10:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HAOS! LUNA ZNA DA SLOBA DOLAZI: Zbog njene reakcije PORODICA u strahu - Otac Gagi preduzeo OVE KORAKE!

Od početka je slutila i znala da sledi taj trenutak.

Vest da pevač Sloba Radanović sutra ulazi u "Zadrugu" mnoge je iznenadila. Nakon ovog saznanja svi se pitaju kako će Luna Đogani reagovati na njegov dolazak u Belu kuću, a ovim povodom oglasio se njen otac Gagi Đogani.

- Danas me je puno njih pitalo šta očekujem da će se desiti na sutrašnjoj žurci. Pa evo svima da odgovorim: Luna otpočetka pretpostavlja da će Sloba gostovati bar na jednoj žurci - započeo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je Gagi na svom Fejsbuk profilu i time potvrdio da Đoganijeva zna šta se sprema, a sada je taj momentar i došao.

- Kako će Luna reagovati - videćemo. Ja se nadam da će žurka proteći u dobrom raspoloženju. Isto tako se nadam da će dobiti odgovore bar na deo svojih pitanja - dodao je Lunin otac, koji strahuje od reakcije naslednice kad ugleda bivšeg momka, a u komentarima ispod ove njegove objave su pisale samo reči podrške.

"JEŽIM SE" Sloba progovorio o DUETU SA KIJOM! A onda opleo i po zadrugarima! Luni se ovo NEĆE svideti!

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći OVDE.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.