HAOS JA SAM VODITELJ... Jelena i Ivan OPET u žestokom OKRŠAJU DŽUKELO JEDNA! Ti ćeš mene da KAŽNJAVAŠ

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Apr.2021, 16:31

HAOS "JA SAM VODITELJ..." Jelena i Ivan OPET u žestokom OKRŠAJU "DŽUKELO JEDNA! Ti ćeš mene da KAŽNJAVAŠ"

Ne smiruju se strasti!

Jelena Ilić i Ivan Marinković ne prestaju da šokiraju gledaoce svojim neprestanim svađama i uvredama.

Nedavno je čak, Ivan sa voditeljskog mesta tražio kaznu od produkcije za svoju devojku, koju je ona i dobila i od tada ne prestaje haos.

Ivan Marinković se ponovo našao na voditeljskom mestu kada je nastala svađa sa Jelenom, ali nju to nije sprečilo da svom dečku saspe sve u lice.

- Ja sam voditelj, ali sam i učesnik, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sada ću da ti objasnim neke stvari. Ti si ista kao i ja. Za ovim si stolom i ko je tema o njemu se priča - rekao je Ivan, a Jelena je pobesnela, pa mu žestoko uzvratila:

- Ti ćeš da mi to kažeš, džukelo jedna bolesna, ti ćeš mene da kažnjavaš! Bolje nađi nekog druga u životu, nađi nekoga da te voli!- vikala je Jelena.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.

BONUS VIDEO: Maja i Alen nakon izbacivanja "Bilo je dosta IGRE PRODUKCIJE i dezinformacija"

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.