HAOS I VRISKA U ŠIMANOVCIMA: Ubacili u pakao Zadruge i Kristijana i Čabarkapu! Vi ste rijaliti G**NA

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Dec.2018, 22:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HAOS I VRISKA U ŠIMANOVCIMA: Ubacili u pakao "Zadruge" i Kristijana i Čabarkapu! Vi ste rijaliti G**NA

Nema mira...

Ogromna vriska u rijalitiju "Zadruga" koju je podigla Krunićeva i koja je na imanje u Šimanovce "ubacila" i Kristijana Golubovića i Aleksandra Čabarkapu pominjući ih u svađi sa Karađorđem.

Jelena Krunić je ove večeri žestoko zaratila sa Karađorđem Subotićem u rijalitiju "Zadruga". Nije joj se svideo njegov ton i to što je vikao, te je Jelena poručila Karađorđu da to nije očekivala od njega i da i te kako ume da se brani jer dosta toga zna >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << o njemu i Aleksandru Čabarkapi.

Luna nasrnula - GAĐALA je flašom! Vi Đoganijevi dobijate INFO iz produkcije, sve znate unapred (VIDEO)

UZ STALNU PRETNJU HAOSA - I LUNIN LOM: U "Zadruzi" večeras - NEMA ničega! Sve za SUTRA! Evo ZAŠTO!

- Ne možeš da mi mafijaš čoveče, bio je jedan koji je isto to radio u "Farmi 6" pa znaš kako je prošao. Vi niste šmekeri, vi ste rijaliti g**na. Jer da to niste vi sada ne biste bili živi, ne biste preživeli devedesete. Cinkaroši... - besna je bila Krunićeva, a Subotić je prepoznao da je reč o Kristijanu Goluboviću te mu je poručio:

- Pozdrav za mog brata Kristijana!

Pogledajte kako se na kraju ta svađa završila:

Pogledajte rezultate

ANABELA SUROVO OPLELA PO SLOBI! Karijera? Upozorila ga, OŠTRO! Ovo mu se neće svideti! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.