HAJDE, PALJBA OD MENE! TUŽI MAMU ŠTO SI RUŽNA! Kija ŽESTOKO UZVRAĆA UDARAC Editi! Poručila da ČUVA TAJNE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Dec.2021, 17:34

"HAJDE, PALJBA OD MENE! TUŽI MAMU ŠTO SI RUŽNA!" Kija ŽESTOKO UZVRAĆA UDARAC Editi! Poručila da ČUVA TAJNE!

"Prva si mi se nakačila!"

Već danima javnost potresa žestoki okršaj između Marine Visković i Saše Mirkovića, a svaka od zavađenih strana ima svoju podršku. Pevačici je među prvima u pomoć pritekla Edita Aradinović, izjavivši da estradni menadžer navodno sarađuje sa "polusvetom i poluidiotima kojima se život svodi na rijalitije, spletkarenja i promiskuitet".

To je isprovociralo Kockarevu koja tvrdi da je Edita aludirala upravo na nju. Zbog toga joj je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << odbrusila putem Instagrama i nazvala je "zavedenom u policiji prostitutkom sa osnovnom školom".

Posle toga je Aradinovićeva za medije poručila da nikoga javno nije prozvala, te da je Kija sama kriva što se pronašla u tim rečima. To je Kockarevu izbacilo iz takta, zbog čega je ponovo reagovala i osula paljbu po koleginici.

- Kao što je jedna budala rekla drugoj: "tuži mamu što si ružna", tako se ti isto obrati onima koji su stavili tvoje ime uz te epitete. A ja te nisam pomenula! Zašto su baš tvoje ime stavili? Od toliko ljudi. Meni pored može da stoji "rijaliti pobednica" za koju si navijala, ali to je to, srce - počela je Kija na Instagramu i dodala:

- Hajde paljba od mene. Prva si mi se nakačila, već godinama pokušavaš da podbadaš, ali krajnje neinteligentno, nije ti prvi put. Kuliram te, a pritom ti ništa nisam uradila. Nisam ja mamac za prepucavanja, nemoj niko da me čačka i ja sam kul. Čuvam tajne i imam pametnija posla - napisala je Kija.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.