Izvor: Scandal.rs, 22.Okt.2019, 15:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Goga noć provela u spavaćoj sobi poznatog repera Rafa Kamora! Da li će joj muž ovo oprostiti? “Korleone” ugledao svetlost dana! Gore društvene mreže! (VIDEO)

Goga Sekulić nakon rodjenja sina vratila se na muzicku scenu jača nego ikad! Potvrda tome je da je folkerka danas premijerno objavila spot za pesmu “Korleone” koju su specijalno za nju uradili najbolji tandem u regionu Jala Brat i Buba Koreli! Spot je sniman u Beču, a naša redakcija se dokopala slike iz noćnog provoda The post Goga noć provela u spavaćoj sobi poznatog repera Rafa Kamora! Da li će joj muž ovo oprostiti? “Korleone” ugledao svetlost dana! Gore društvene mreže! (VIDEO) appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Goga noć provela u spavaćoj sobi poznatog repera Rafa Kamora! Da li će joj muž ovo oprostiti?

Izvor: Blic, 22.Okt.2019

Poznati muzičar iz Beča ustupio je Gogi Sekulić njegov luksuzan apartman u kome je snimila kadrove za povratničku pesmu.

Nastavak na Blic...

Poslušajte pesmu Goge Sekulić sa Jalom i Bubom

Izvor: Tracara.com, 23.Okt.2019, 00:14

Goga Sekulić nakon rodjenja sina vratila se na muzicku scenu jača nego ikad! Potvrda tome je da je folkerka danas premijerno objavila spot za pesmu “Korleone” koju su specijalno za nju uradili najbolji tandem u regionu Jala Brat i Buba Koreli! Spot je sniman u Beču, a naša redakcija se dokopala...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.