Godina rođenja otkriva bujnu maštu, osećajnost, zaljubljivost...

Izvor: Svet plus, 22.Okt.2020, 09:40

Godina rođenja otkriva bujnu maštu, osećajnost, zaljubljivost...

Godina rođenja otkriva bujnu maštu, osećajnost, zaljubljivost, energiju, ozbiljnost... Njihov uticaj se smenjuje svake sedme godine, a planete i zvezde se dele na dobre i nešto lošije.

"Planete se stalno kreću kroz svemir, pa u svakom trenutku imaju drugačiji uticaj na Zemlju i ljude. Oni mogu da utiču na vas u trenutku rođenja, jer je svaki dan u nedelji pod uticajem neke planete", ističe astrolog Vesna Narat. Zatim utiču na duže razdoblje, a to je astrološki znak >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << u kojem je neko rođen, a potom i na godinu rođenja jer u svakoj godini vlada neka planeta. Čak se i fizičari slažu da četiri osnovne sile koje deluju u svemiru (gravitacija, elektromagnetska sila, slaba i jaka nuklearna sila), a koje su povezane s planetama i atomima, takođe deluju na ljude.

Ovde ćemo se pozabaviti planetom ili zvezdom koje vladaju vašom godinom rođenja. Njihov uticaj se smenjuje svake sedme godine. Planete i zvezde se dele na dobre i nešto lošije. Dobri su: Sunce, Mesec, Merkur, Venera i Jupiter, a lošiji su Saturn i Mars. Da biste saznali u vladavini koje planete/zvezde ste rođeni, u tekstu prčitajte godine i vladajuće planete/zvezde

2015.

je godina pod vladavinom planete Jupiter. Ta planeta u astrologiji označava sreću, blagostanje i opšti boljitak. Njegova vladavina je započela 21. marta, kad planete vladari jedan drugome predaju svoju vlast. Jupiter simbolizuje učenje i povezan je sa znanjem. Ova godina može da donese naučna otkrića, pogotovo po pitanju otkrivanja lekova i napretka u medicini i farmakologiji. Tehnologija će da napreduje, kao i sve što ima veze s kompjuterima i informatikom. Siromaštvo će u svetu da ima tendenciju pada, a oni koji su bogati - biće još bogatiji.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.