Glumica otkrila zbog čega je podigla majicu i pokazala grudi

Izvor: Prva.rs, 24.Mar.2018, 15:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Glumica otkrila zbog čega je podigla majicu i pokazala grudi

Šta je navelo Dru Barimor da se, gostujući u šou emisiji Dejvida Letermana, 1995. godine, popne na njegov sto, zadigne majicu i pokaže gole grudi?
Glumica je u tok šou emisiji Stivena Kolbera nedavno objasnila da je "imala tendenciju da ide do krajnjih granica kako bi udovoljila ljudima do kojih joj je stalo", piše b92.net.
"Uradila sam nešto naročito za gospodina Letermana na njegov rođendan", rekla je.

Barimor je objasnila da se popela na njegov sto, izvela seksi >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << ples, obnažila grudi, i završila tačku poljupcem u obraz.
"Iako ponekad pomislim da to nisam ja, i sećanje na taj trenutak je prilično izbledelo, to sam ipak bila ja", priznala je glumica.
"A to je na neki način kul. I dalje stojim iza toga. Ja sam majka dvoje dece. Ne znam. Sada sam toliko drugačija, da se čini kao da to nisam ja, ali me još interesuju takve stvari", dodala je.
Barimor je zaključila da se ne kaje zbog svog postupka jer se "živi samo jednom".

Izvor: B92.net

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.