Glumica proglašena mrtvom nakon što je nestala u jezeru, telo nije pronađeno

Izvor: Tracara.com, 09.Jul.2020, 12:03

Glumica proglašena mrtvom nakon što je nestala u jezeru, telo nije pronađeno

Američka glumica Naya Rivera proglašena je danas mrtvom, nakon što je tokom jučerašnjeg dana nestala u jezeru, gde se pretpostavlja da je bila sama sa sinom. Njen 4-godišnji sin pronađen je u čamcu na jezeru Piru, u južnoj Kaliforniji u okrugu Ventura. Kako je okružni šerif izjavio za američke medije, potraga je nastavljena u četvrtak ujutru, ali je pretpostavka bila da se glumica udavila. “Pretpostavljamo da se dogodila nesreća, da se udavila u jezeru. Nema razloga da verujemo da >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << je nešto drugo u pitanju,” rekao je poručnik Chris Dyer. “Cilj je da je pronađemo, kako bi se njena porodica oprostila,” dodao je. Naya je u sredu popodne iznajmila čamac, kojim je plovila jezerom, gde su je videli očevici. Tri sata nakon što je zaplovila, drugi čamac naišao je na njen, kako pluta po jezeru, dok je dečak spavao u čamcu. Istog trenutka, počela je potraga za njom, kako iz vazduha tako i podvodno. Pojas za spasavanje, za odrasle, pronađen je u čamcu, dok je dečak na sebi imao pojas za spasavanje. View this post on Instagram I'll love you forever, I'll like you for always, as long as I'm living, my baby you'll be. Happy birthday Josey! Love Mommy A post shared by Naya Rivera (@nayarivera) on Sep 17, 2019 at 10:14am PDT Dečak je policiji rekao da su on i mama išli da plivaju, ali da se ona nikada nije vratila. Naya Rivera proslavila se ulogom u seriji Glee, gde je šest godina igrala ulogu Santane Lopez. BImala je i ulogu u seriji The Royal Family i filmu The Master of Disguise. Njen bivši publicista Zack Teperman izjavio je da je šokiran vestima. “Ne mogu da verujem šta se dešava i nadam se da nije istina. Tužan sam. Naya Rivera je jedna od privh osoba sa kojima sam radio 2009. godine, kada sam počeo da se bavim javnim odnosima i preselio se u Holivud. Ona je jedna od prvih koja mi je dala šansu da je vodim kroz lude dane snimanja serije,” naveo je. Oglasile su se i kolege iz serije na društvenim mrežama. The post Glumica proglašena mrtvom nakon što je nestala u jezeru, telo nije pronađeno appeared first on Tračara.

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Američka glumica nestala u jezeru, potraga se nastavlja

Izvor: Danas, 10.Jul.2020, 08:49

Američke vlasti danas nastavljaju potragu za glumicom Najom Riverom koja se, kako se veruje, udavila u jezeru Piru u Kaliforniji.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.