Glumi Aleksandra Karađorđevića, a nikada ne biste pogodili KAKO je Mihajlo dobio ovu ulogu! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Okt.2019, 01:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Glumi Aleksandra Karađorđevića, a nikada ne biste pogodili KAKO je Mihajlo dobio ovu ulogu! (FOTO)

Nije trebalo tako da bude...

Glumac Mihajlo Jovanović privukao je pažnju publike ulogom Aleksandra Karađorđevića, u seriji "Crveni mesec". On je posetio štand portala Srbija Danas na "Media marketu" i tom prilikom otkrio nešto što mnogi nisu znali - ovu ulogu nije dobio baš na tipičan način.

- Trebalo je da glumim sporednu ulogu, ali su na probama videli da ličim na Aleksandra Karađorđevića, pa su mi ipak dodelili tu ulogu. Pustio sam brkove, idem na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << časove jahanja i što mi najteže pada, moram da pušim, jer je kralj bio ostrašćeni pušač - pušio je i do 100 cigareta dnevno - kaže Mihajlo i dodaje da mu prija kada ga prepoznaju u gradu:

- Na ulici mi salutiraju i obraćaju mi se sa "visočanstvo", što mi je veoma simpatično.

ISPLIVAO VIDEO SA ŽURKE: Luna ignoriše Marka - NON-STOP GLEDA SLOBU! A on završio kod Kije u separeu! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.