Glumca Miloša Bikovića ZAPROSILA DEVOJKA i to na kakav način! A kad vidite njegov odgovor, FRAPIRAĆETE SE

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Dec.2018, 22:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Glumca Miloša Bikovića ZAPROSILA DEVOJKA i to na kakav način! A kad vidite njegov odgovor, FRAPIRAĆETE SE

Nije očekivala ovo!

Naš poznati glumac Miloš Biković je zaprošen! Ali... Ne od strane svoje partnerke, već od vernog fana.

Naime, na popularnoj društvenoj mreži "Tviter" osvanuo je komentar koji je nasmejao mnoge, a devojka nije ni slutila da će od svoje simpatije dobiti odgovor!

- Biksi, može li venčanje da nam bude ovakvo? Ako kažeš da ne može, imam braću i iz Crne Gore sam. Volim te puno, Bikoviću - napisala je Miloševa obožavateljka na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Tviteru, a ubrzo je usledio i glumčev odgovor.

Biksi @Bikovic može li vjenčanje da nam bude ovakvo??? ( ako kažeš ne može imam braću i iz Crne Gore sam.) wtp <3 pic.twitter.com/TprfOpwM8n

— Zombijana Biković ex Bones (@Zli_Vrac) December 3, 2018

- "Ovakvo", misliš, prazno? - upitao ju je Biković i nasmejao sve Tviteraše, ali ne i devojku koja želi da se za njega uda.

- Biksi, u ovoj vezi sam ja duhovita (očigledno). Jedino "prazno" što će biti na našem venčanju je kad budem izgovorila da je moj život prazan bez tebe - napisala je njegova obožavateljka.

Pogledajte rezultate

SLOBA ODSEČNO: Pesmu sam POSVETIO KIJI, sa Lunom je GOTOVO! Njegove reči odjeknule KAO GROM! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.