Gledateljka postavila PITANJE Milanu Tarotu, a onda je usledio ŠOK komentar koji će vas NASMEJATI DO SUZA

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Okt.2019, 19:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gledateljka postavila PITANJE Milanu Tarotu, a onda je usledio ŠOK komentar koji će vas NASMEJATI DO SUZA

Hit video!

Milan Tarot je dobro poznato lice sa malih ekrana. Neki ga smatraju humoristom, neki šarmantnim prevarantom koji lakovrenima uzima pare dok im predskazuje budućnost, ali svakako je jedan od ljudi koji uvek izmame osmeh.

Milan je učestovovao u rijalitijima "Farma" i "Parovi", a pre sedam godina oženio se deset godina mlađom devojkom, Lanom, sa kojom je prošle godine dobio sina Ivana.

Na društvenim mrežama je osvanuo još jedan hit video Milana >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Tarota.

Naime, on je vodio svoju emisiju, a onda je usledio poziv gledateljke koja je imala pitanje vezano za svog devera koji je u zatvoru.

- Interesuje me da pitam za devera koji se trenutno nalazi u zatvoru. Kad mu predstoji izlazak iz zatvora - glasilo je pitanje, a onda je usledio odgovor u Milanovom stilu.

- Njemu predstoji izlazak iz zatvora tako što će on preskočiti zid i pobeći - rekao je Tarot.

Ovaj Milanov odgovor je naišao na simpatije korisnika drušvenih mreža, a video je u kratkom roku dobio veliki broj pregleda i komentara.

Evo kako je to izgledalo.

"NEKAKO SAM PROGUTAO, ALI..." Marko OVO od Lune nije očekivao! Otkrio šta se desilo posle Zadruge i ŠOKIRAO SVE (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.