Gledateljka URNISALA Miću! Ne želimo vaše BLJUVOTINE! Oplela žestoko - on se IZBEZUMIO od besa (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Avg.2020, 10:51

Gledateljka URNISALA Miću! Ne želimo vaše BLJUVOTINE! Oplela žestoko - on se IZBEZUMIO od besa (VIDEO)

Odogvorio je na sve njene kritike.

U toku sinoćne emisije "Zadruga - Narod pita" jedna gledateljka se uključila u program i žestoko oplela po Lepom Mići.

- Maco, veliki pozdrav za tebe, nije ti večeras lako, ali šta je tu je. Ovde Gordana sa Dedinja. Prvo ću se obratiti Janjušu, ovu priču slušamo već sedam, osam meseci, bez obrzira što Mića komentariše dešavanja u Zadruzi. Ne podržavam, ali ni ne osuđujem, ljubav se dešava, ne postoji ni mesto ni vreme. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ja imam 70 godina i ne služim se jezikom kao učesnici rijalitija. Janjuše, drži se, čuvaj se, i ljubi Krunu - rekla je gledateljka.

- Sad hoću da se obratim Mići, ne želim nikog da vređam, ali moram da konstatujem da vi kritike ne primate i ne prihvatate. Pre neku noć ste imali 490 negativnih komentara. Pre neku noć ste rekli da vi i vaša žena imate dva sprata u kući, rekli ste joj da siđe jer ne možete bez nje. Vi ste deset godina u rijalitiju, sa vašom suprugom ste mesec i po dana, ja bih mog muža uramila za mesec i po dana. Moj muž i ja se nismo razdvojili duže od 3 dana. Vama dođe izduvni ventil kad dođete tu u studio, jer nemate kod kuće na koga da vičete - istakla je gledateljka.

Ne sme kući, žena kući drži glavnu reč - dodao je Janjuš.

- Ne bih želela da čujem nijednu ružnu reč od Miće. Vi ste u rijalitijima deset godina, vama ko god da se obrati, vi ste agresivni, skačete, šetate, objašnjavate i želite uvek da budete u pravu. Vi ste na javnoj sceni, pevali ste po dijaspori, videla sam vas po Americi, a tako kako se pojavljujete u studiju, na Zadrugovizijima vi se tako oblačite i u Beloj kući. Trebalo bi malo da povedete računa, da ta lepša slika, da pogledamo nešto malo lepše. Malopre ste rekli da kažete: "Pomaže Bog dame i gospodo" da biste samo sekundu posle toga pričali najodvratnije uvrede, ja u svom životu to nisam čula. Svi psuju u Zadruzi, ali niko kao vi. Ni mi nismo uvek raspoloženi da slušamo takve bljuvotine iz vaših usta, niko nije od nas to zaslužio - rekla je gledateljka.

- Hvala vam što ste bili precizni, najgore psovke je rekao Bora, a ne Lepi Mića. Najveće uvrede su izgovorili majka ćerki, muž ženi, žena mužu, otac ćerki, ćerka majci... Moja oblačenje je moja lična stvar, oblačim se onako kakvu okolinu imam. Ja da se obučem lepo, a oni ne čiste 10 dana, oblačim se onako kako ta prostorija zahteva. Moj krevet je čist, moja posteljina i moja garderoba je čista. Ja svojoj supruzi kad ode na sprat kažem: "Snežana, volim te najviše na svetu". Nisam deset godina u rijalitiju, Farma je trajala tri, četiri meseca, a Zadruga 10 meseci. Lepi Mića prima kritiku, vi ste bili kulturni, ali kad me neko naziva budalom i kaže da sam šizofreničar neću da čekam ni sekund nego ću da mu j*bem mater iste sekunde. Ja za svojih 60 godina nikad nisam imao prekršajnu prijavu, a ne nešto drugo. Meni su psovali ženu, ćerku, mrtve roditelje... Nikad nikoga nisam prvi vređao. Ko god pravi klipove sa mnom j*baću mu mamu na kamaru. To nikad niko nije rekao. One što p*še k*rčeve u dva sata popodne su dobre, a ja sam loš što to kažem. Oni su najgori, kad budete to rekli za njih, onda recite i za mene. Kritikujte devojku koja se j*be na dva metra od oca, a ne mene - urlao je Mića.

- Vama sve što kažu, vama to ništa ne znači, da vam znači vi biste otišli u penziju - navela je gletaljka.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.