Gledala je Karića! Ana Korać PROGOVORILA o Dalili i Dejanu, a EVO u kakvom je odnosu sa Janjušem!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jan.2020, 02:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Gledala je Karića!" Ana Korać PROGOVORILA o Dalili i Dejanu, a EVO u kakvom je odnosu sa Janjušem!

Ovo je zapazila dok nije ušla u rijaliti!

Nakon sinoćnog bega Dalile i Dejana Dragojevića iz Zadruge, Ognjen Amidžić je iskoristio priliku da razgovara sa Anom Korać o ovoj situaciji.

- Ja sam u šoku, žao mi je svakoga ko izađe, ali mi nije jasno. Oni su se ovde nervirali za svaku sitnicu, ništa im ne odgovara, ne znam čemu te reakcije - rekla je Ana.

- Da li si ti primetila da je bilo nečega između Dalile i Stefana Karića?

- Iskreno, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nemam pojam. Kada sam bila kod kuće videla sam da ga je gledala na jednoj žurci, to je sve što sam ja videla, posle sam čula nešto od ostalih ljudi ovde. Da li je to njena igra ili joj se on svideo, ja ne znam - rekla je ona.

- Kakav je tvoj i Janjušev odnos?

- Ja se ne sklanjam od muškaraca, sa njim imam normalan zadrugarski odnos. Ne družimo se, on ima svoje, ja svoje društvo, mi normalno komuniciramo - rekla je Koraćeva.

BLAMČINA VEKA Kupio najveći i najskuplji šampanjac, a onda - KATASTROFA! Smejao mu se ceo klub (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.