Gazdarica Dušica odlučila: Marina i Žika su nove sluge! Stigli i novi takmičari! (video)

Izvor: Scandal.rs, 29.Mar.2016, 22:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gazdarica Dušica odlučila: Marina i Žika su nove sluge! Stigli i novi takmičari! (video)

Ovonedeljna gazdarica Dušica Grabović odlučila je da nove sluge budu Marina Perazić i Žika, pevač grupe Viva Romana.

Moj izbor sluga će sigurno sve iznenaditi. Muški sluga neka bude Žika. Volela bih da mi on uvek bude pri ruci jer je vredan i drag mi je. Ženski sluga je osoba koju od početka cenim i branim, osoba koja je poželela da ide kući i nadam se da ovaj moj izbor neće promeniti ništa. Izvini, ništa lično ali to je Marina”, rekla >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << je ona.

Dušica je kasnije rekla Marini da će biti na poštedi zbog njenih zdravstvenih problema.

Ne razumem njeno izlaganje, jer da je pored mene stavila nekog ko je neradnik – razumela bih. U ovoj varijanti, sa Žikom, ja nemam šanse da izbegnem izolaciju. Hvala ti puno, Dušice”,  rekla je ironično je Marina.

Nakon što su izabrane nove sluge, na imanje u Lisoviću su stigli novi takmičari: Seksi Sandra, Marija Ana Smiljanić i finalista prve sezone najpopularnijeg muzičkog takmičenja “Pinkove Zvezde”Nemanja Maksimović.

Inače, večeras je povodom izbora sluga na imanje u Lisoviću stigao voditelj Vladimir Stanojević, a Dušica je potvrdila vezu sa njim.

Drago mi je da smo posle svega ostali u ok odnosima. Neko me je ovde pitao kakav je Vlada, rekla sam da bi ga svaka žena poželela i za dečka i za muža”, rekla je Dušica.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Gazdarica Dušica odlučila: Marina i Žika su nove sluge! Stigli i novi takmičari! (video)

Izvor: Svet, 29.Mar.2016

Ovonedeljna gazdarica Dušica Grabović odlučila je da nove sluge budu Marina Perazić i Žika, pevač grupe Viva Romana.. “Moj izbor sluga će sigurno sve iznenaditi. Muški sluga neka bude Žika. Volela bih da mi on uvek bude pri ruci jer je vredan i drag mi je. Ženski sluga je osoba koju od početka...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.