Izvor: Scandal.rs, 07.Okt.2019, 17:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gastoz je imao mnogo žena, ali sa njom nije bio: Nenad okačio sliku lepotice koja mu mnogo znači! (foto)

Nenad Marinković Gastoz smuvao je mnogo žena. Međutim, otkrio je sa kojom devojkom nije imao intimne odnose, kao i da mu je drago zbog toga. – Ona je moja životna saputnica, moj DJ, moj prijatelj, moj brat, moja sestra, devojka sa kojom nikada nisam imao odnose, što mi je jako drago, majke mi. Ona trpi The post Gastoz je imao mnogo žena, ali sa njom nije bio: Nenad okačio sliku lepotice koja mu mnogo znači! (foto) appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Bivša devojka Bube Korelija otkrila šokantne detalje o reperu: Pogledajte kako ona izgleda! (foto)

Izvor: Scandal.rs, 07.Okt.2019

Ekipa emisije “Premijera” bila je u Sarajevu odakle su rodom popularni reperi Buba Koreli i Džala Brat! Njihovi sugrađani su otkrili neke čak i skandalozne detalje o njijma za koje javnost nije znala. – Džala je pokupio simpatije, jer je ostao prizeman, Buba to nema kod sebe. Kod njih nije...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.