Gagi progovorio o DUGU od 8.600 evra prema Đoletu! Luna i Anabela - OVO JE PREBOLESNO I DNO DNA! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Apr.2020, 06:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gagi progovorio o DUGU od 8.600 evra prema Đoletu! Luna i Anabela - OVO JE PREBOLESNO I DNO DNA!" (VIDEO)

Zar se to priča za novine?

Jedno od pitanja sinoć u "Zadruzi" bilo je za Gagija Đoganija, a gledaoci su hteli da znaju da li će bratu Đoletu Đoganiju vratiti novac u vrednosti od 8.600 evra koje mu duguje, zbog čega je Luna Đogani bila užasnuta kada je saznala.

- Ne morate vi da mu skupljate, ako je rekao da mu toliko dugujem, onda mu dugujem. Ali ja sam mu rekao da ću da mu vratim. To je bilo, neki dugovi za neke veze, poslednjih nekoliko godina. Volim te >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << brate moj! - rekao je Gagi.

- Meni to nije normalno, ali iz kog razloga su oni to odlučili da bude strktino 8.600 evra, to ne znam, nije mali novac, ko zna zašto mu je trebalo. - prokomentarisao je Marko Miljković.

- Prebolesno je da to izjavljuješ u novinama, da ti tačnu količinu kažeš u novinama! Ljudi kao on mnogo bolje prolaze u životu, nego kao moj tata, ali ja ću od sada imati svesku u kojoj ću upisivati koliko mi ko šta duguje - rekla je Luna Đogani.

- Gagi je bio nesebičan dok je imao novac i davao je šakom i kapom, zato mi nismo imali po šest, sedam stanova, nego po jedan, imali smo šanse da kupujemo nekretnine na kilograme. Gagi je svojima davao bespovratno. Jedino kada je Slaša izašla iz braka, Đole je bio u situaciji kada nije imao dinara, Gagi mu je ponudio novac da uradi album sa Vesnom, što je Đole vratio. Ali je bila situacija kada je naše dete bilo ugroženo životno, na šta je Đole ostao gluv i rekao da na njega ne možemo da računamo. To Gagi nikada ne bi uradio - rekla je Anabela.

DRAMATIČNA PORUKA ĐORĐA DAVIDA IZ BOLNICE: Ima još JAVNIH LIČNOSTI koje ćute da su ZARAŽENE KORONOM! (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.