Gađala je najniže! Jelena Pešić OTKRILA DETALJE SVAĐE sa Dalilom Dragojević!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jan.2020, 02:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Gađala je najniže!" Jelena Pešić OTKRILA DETALJE SVAĐE sa Dalilom Dragojević!

Ovo je neprimereno!

Nakon Ane Korać, Ognjen Amidžić je razgovarao sa Jelenom Pešić. Ona je takođe imala sukob sa Dalilom Dragojević , a sada je progovorila o tom odnosu.

 - Gađala je najniže, ona zna da ja imam brata sa Daunovim sindromom i  tu je pokušala da me povredi, ali nije uspela. Ja sam njoj jednu noć ispičala sve o njemu, ona zna kako smo se borili sa njm i za njega. Ona je njemu dala neku igračku za Novu godinu, a posle toga  u toku prve naše >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << svađe ona je rekla da je sačekala moju porodicu, mog brata i dala mu poklon, posle mi je rekla vodi računa o svojoj porodici i bratu. Na kraju mi je rekla da treba da se zapitam zašto se to dogodilo mom bratu i da je to zbog mog zla - rekla je Pešićeva.

Ona je pored Ane takođe primetila da Dalila gaji osećanja prema Stefanu Kariću.

- Ona se zaljubila u Karića, a Dejan je to primetio i zamerio joj, ali ona je uspela da ga ponovo ubedi da to nije tačno. Mislim da su se dogovorili da negiraju sve kada su bili saterani uza zid - rekla je ona.

BLAMČINA VEKA Kupio najveći i najskuplji šampanjac, a onda - KATASTROFA! Smejao mu se ceo klub (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.