G*VNA! J*BEM VAM SVE MUŠKO I ŽENSKO ŠTO IMATE U KUĆI! Aleksandra ne može više - ove reči STAVLJAJU TAČKU

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Dec.2018, 17:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

G*VNA! J*BEM VAM SVE MUŠKO I ŽENSKO ŠTO IMATE U KUĆI! Aleksandra ne može više - ove reči STAVLJAJU TAČKU

Nema mesta za praštanje!

Aleksandar Čabarkapa, za kog Aleksandra Subotić tvrdi da je otac njene ćerke Magdalene, oglasio se na društvenim mrežama i napisao kako dete nije njegovo.

Nijedan frizer ti neće reći ovih 10 stvari, a veoma je važno da ih znaš!

PROCURIO VIDEO! Kija priznaje: DA! Pomiriću se sa Slobom! Evo i kada... Izgovorila sa ZADOVOLJSTVOM

Čabarkapa se oglasio na Fejsbuku, gde je osuo paljbu i na Aleksandru i na čitavu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << njenu porodicu, ali i na ekipu u rijalitijima, koje je nazvao "klošarima" i još kojekakvim rečima.

- Opet me go.na neosnovano provlače kroz novinske natpise ama baš u svakoj objavi... Pa im ovim putem kažem da mi se svi oni i svi njihovi izvori napasu ku.ca, kao i svi Pantovići, Dragojevići, Opačići i Subotići, i to svi - muški i ženski. Okanite se više mene, sve vas skupa je.em u usta, i sve muško i žensko što imate u kući. Samo morate malo da se sagnete i pridržite za crevo i isperete malo vaša brbljiva i smrdljiva usta. Ja u rijaliti mogu ući kad god hoću, kako u Parove tako i u Zadrugu, a mene ta s.anja ne interesuju jer su unutra sama go.na i klošari, da se ja svađam sa ženturačama i ostalim klošarima ne pada mi na pamet. Opet napominjem da dete nije moje, nek' je živo i zdravo, i šta to mene interesuje gde je i šta radi. Sramota me je sa kakvom klošarijadom mene više povezuju, a i široke narodne mase vide kakvi su to monstrumi, skalamerije i klošari, daleko im lepa kuća - napisao je Čabarkapa na Fejsbuku, a ispod teksta stoji njegovo ime i prezime.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.