G*VNA I KLOŠARI! Čabarkapa zagrmeo: Magdalena NIJE MOJE DETE, nek je živa i zdrava! A ulazak u Zadrugu...

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Dec.2018, 09:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

G*VNA I KLOŠARI! Čabarkapa zagrmeo: Magdalena NIJE MOJE DETE, nek' je živa i zdrava! A ulazak u Zadrugu...

Oštro obraćanje!

Premda nikadanije ušao ni u jedan rijaliti šou, Aleksandar Čabarkapa je u njima itekako prisutan i to posredstvom porodice Subotić. Aleksandra Subotić potresla je Srbiju iznevši u "Parovima" priču o tome kako je dobila deta sa Čabarkapom, dečkom svoje majke, Ljube Pantović, i neprijateljem njenog oca, Karađorđa Subotića.

UDRUŽILA SE SA ČABARKAPOM? Da li je istina da je sve zavera PROTIV Karađorđa, ali i Ljube? (VIDEO)

Budući >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da je Aleksandra sada u "Zadruzi", Čabarkapino ime je ponovo počelo da se pojavljuje u medijima, a najnovija priča koja je osvanula u javnosti vezana je upravo za Subotićkinu ćerku Magdalenu, zbog koje ona, navodno, treba da napusti rijaliti. Prema pisanju medija, u Centar za socijalni rad stigla je prijava o zanemarivanju deteta, a prijavu je poslao, navodno, upravo Čabarkapa.

Sličan scenario odigrao se i kada je svojevremeno Aleksandra bila u "Parovima", a Čabarkapa se ovoga puta obratio javnosti putem Fejsbuk profila.

PROCUREO I GNUSNI DOKAZ Da porodica Subotić LAŽE! Plan PRED ZADRUGU? Umešani Ljuba i ČABARKAPA! (FOTO)

- Opet me novinarska g*vna neosnovano provlače kroz novinske natpise ama baš u svakoj objavi i natpis o meni, pa im ovim putem kazem da mi se svi oni i svi njihovi izvori napašu ku*ca kao i svi Pantovići, Dragojevići , Opačići i Subotići i to svi muški i ženski. Okanite se više mene sve vas skupa je*em u usta i sve muško i žensko sto imate u kuci. Novinarska g*vna konstantno pišu o meni, te im izvor rekao ovo te izvor im rekao ono, a ja vam velim manite se prljave priče i vode i dođite na moj izvor samo morate malo da se sagnete i pridržite za crevo i isperete malo vaša brljiva i smrdljiva usta slepci od novinara i ostali koji režirate ove tekstove. Ja u rijaliti mogu ući kad god hoću, kako u "Parove" tako i u "Zadrugu", a mene ta sr*nja ne interesuju jer su unutra sama g*vna i klošari, da se ja svađam sa ženturačama i ostalim klošarima ne pada mi na pamet. Opet napominjem da dete nije moje, nek je živo i zdravo i šta to mene interesuje gde je i šta radi. Sramota me je sa kakvom klošarijadom mene više povezuju, a i široke narodne mase vide kavi su to monstrumi, skalamerije i klošari daleko im lepa kuća. Autor teksta Čabarkapa Aleksandar - piše u objavi na zajedničkom profilu Aleksandra Čabarkape i njegove supruge Klaudije.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.