GUŠILA SE U GORKIM SUZAMA: Marija Kulić van sebe, ne zna kako da se RASTANE od unuka Željka!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Feb.2019, 03:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GUŠILA SE U GORKIM SUZAMA: Marija Kulić van sebe, ne zna kako da se RASTANE od unuka Željka!

Nije joj lako!

Zadrugari ove noći odgovaraju na "Pitanja novinara" i komentarišu aktuelna dešavanja iz Bele kuće koja su najviše intrigirala javnost.

Novinar je imao pitanje za Mariju Kulić koja je prošle noći plakala dok je slušala planove za budućnost koje njena ćerka Miljana Kulić ima sa verenikom Lazarom Čolićem Zolom.

- Da li ste plakali zato što ste shvatili da Miljani niste uspeli da objasnite da žuri sa planovima i da više ništa nije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pod vašom kontrolom? - glasilo je pitanje.

- Htela sam da joj objasnim da vezu sa njim treba da uzme kao rezervu da ne bi na kraju bila povređena. Ona je u tim situacijama teška, a onda samo ja imam muku sa njom. On joj je postavljao ultimatume. Ja sam joj pričala da treba da bude zabavnija, ali da ovde ne prestane da komentariše za stolom. Međutim, ona se zbog njega odlučila da posao u rijalitiju ostavi po strani i da se bazira na njega. Ja želim da ona bude srećna, znam da je željna ljubavi, a da je nesrećna u tome. Vidim da se vezala za njega. Volela bih da ostanu zajedno - rekla je Marija sa suzama u očima, pa je otkrila da bi joj najteže palo kada više ne bi viđala unuka Željka.

Miljana je otkrila da razume svoju majku i da će se i ona tako osećati kada dođe vreme da se njen sin oženi.

- I ja sam bila protivnik veza u rijalitiju, ali ne mogu da isključim srce. Moje iznošenje mišljenja za stolom je počelo da utiče na našu vezu. On je čovek mog života - dodala je ona.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

"KAD SVETLANA KAŽE DA JOJ SE JEDU KIFLICE" Veljko snimao Bogdanu u PIDŽAMI i otkrio urnebesan detalj iz doma (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.