Izvor: Scandal.rs, 12.Dec.2018, 01:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GURNULA JE MUŽA NIZ STEPENICE, PAO U KOMU I OSTAO INVALID? Cela vila zanemela od Mirjanine životne priče!

Milutin Radosavljević Mili ne prestaje da šokira učesnike rijaliti programa „Parovi“ informacijama koje svakodnevno iznosi o pojedinim takmičarima. Ovog puta, na red je došla gospođa Mirjana Dimitrovski. Naime, nakon njene ispovesti, u kojoj je otkrila da je porodica bivšeg muža optužila da ga je gurnula niz stepenice, oglasio se Mili, koji nema lepo mišljenje o The post GURNULA JE MUŽA NIZ STEPENICE, PAO U KOMU I OSTAO INVALID? Cela vila zanemela od Mirjanine životne priče! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

MILI TEŽI DA POSTANE DOSLEDAN HRIŠĆANSKI VERNIK: Čitao bibliju do kasnih sati i onda…!

Izvor: Scandal.rs, 12.Dec.2018

Učesnik sedme sezone “Parova” Milutin Radosavljević Mili, zvanično je pokršten u pravoslovnoj crkvi Rođenja Bogorodice u Zemunu. Za svoju kumu odabrao je Vesnu Vukelić Vendi, koja ga je u jednoj od emisija “Jutarnja kafica” nadahnula hrišćanstvom i zapretila mu paklom ukoliko se ne...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.