GRMI ZADRUGA KAO NIKAD! Slobina majka otkrila OVO o braku svog sina i Kristine Kockar! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Okt.2017, 02:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GRMI ZADRUGA KAO NIKAD! Slobina majka otkrila OVO o braku svog sina i Kristine Kockar! (VIDEO)

- Od svadbe je počelo...

Ogromno interesovanje je izazvalo gostovanje gospođe Draginje, majke Slobe Radanovića, u rijalitiju Zadruga, pogotovo zbog toga što se ona nije libila da pred kamerama otvoreno progovori baš o svemu!

NOVA BOMBA U ZADRUZI! Minina majka - oči u oči sa Đeksonom! Sve mu rekla U LICE! On - U ŠOKU! (VIDEO)

Voditeljka Dušica Jakovljević pitala je, između ostalog, gošću šta bi uradila da je mogla da razgovara sa Lunom Đogani u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << četiri oka.

ZADRUGA ĆE SE SRU-ŠI-TI! Oglasila se Slobina žena i OVO rekla o razvodu i trudnoći! Sad je SVE jasno!

- Otišla bih slobodno, da je vidim, da je zagrlim, kao ćerku. Majke mi. Života mi moga. Sada oni neka biraju, ali ja za ljubav glasam! - iskrena je bila Slobina mama.

 Upitana da li je razgovarala sa Luninom mamom, pevačicom Anabelom Atijas koja je  nedavno ušla u "Zadrugu" sa Slobinom ženom Kristinom, majka pevača odgovorila je potvrdno:

- Jesmo, čisto prijateljski. Kao dve majke. Malo mi je bilo ono... Mada, ona se pokajala kako ga je nazvala. Izgladili smo odnose, nismo se svađale. Ne treba se vređati, ali dođe to. Kako deca reše, neka bude!

Slobina mama je dodala i da se nije čula sa snajom Kristinom Kockar. Iz njene priče se, međutim, jasno moglo zaključiti da njih dve još od ranije nisu u dobrim odnosima.

- Ne, ne obraća mi se. Ja da zovem - neću. Svako po svojoj savesti. Nisam kriva. Kada izađu, neka reše. Ja nemam sliku sa venčanja, nemam pojma zašto. Od svadbe je počelo da ne valja. Oni dođu u Zrenjanin, ona spava kod svoje mame, on kod nas...

Šta je sve rekla gospođa Draginja, pogledajte u videu:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.