GRMI - MOMAK IZ OBEZBEĐENJA OBJAVIO FOTKU IZ ŠIMANOVACA: Optuživali ga da je Kijin čovek, a sad...

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Sep.2018, 22:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GRMI - MOMAK IZ OBEZBEĐENJA OBJAVIO FOTKU IZ ŠIMANOVACA: Optuživali ga da je Kijin čovek, a sad...

Upečatljivo...

Fanovi rijalitija obožavaju teorije zavere, a naročito priče o nameštanju. Veliki brat, Farma, Parovi, Zadruga - potpuno je nebitno.

U prvoj sezoni rijalitija "Zadruga" velika fama se digla oko potonje pobednice Kristine Kije Kockar. U moru priča, fanovi su čak nagađali da je "njen čovek" jedan od momaka iz obezbeđenja koji marljivo čuvaju mir i red u Beloj kući.

#zadruga #kraj #zurka 😊😊😊

A post shared by Aleksandar >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Karatosic (@karatosic_) on Jun 21, 2018 at 7:11pm PDT

Da ima poseban zadatak , da je čuva, pa da joj čak i dojavljuje informacije. Nazivali su ga čak i njenim "anđeom čuvarom". Naravno, sve to je bila samo priča jer je Aleksandar Karatošić sve isto činio i ostalim zadrugarima - samo što je oko Kije bilo dosta frke, te je on imao više posla s njom.

On je sada objavio urnebesnu sliku sa imanja u Šimanovcima.

#takavpos'o #stamitesko #pink #simanovci #zadruga #security 🙈

A post shared by Aleksandar Karatosic (@karatosic_) on Sep 20, 2018 at 8:00am PDT

Dok se učesnici svađaju za stolom, on izgleda kao da spava, kao da se dosađuje.

- Takav posao, šta mi teško - napisao je momak iz obezbeđenja u opisu fotografije, a njegovi pratioci su zapazili još jedan urnebesan detalj na toj slici. Da iznad njegove glave ide najava izbora za mis.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Kija otišla na Sejšele - a pre toga OTKRILA JE OVO o Slobi i njoj! "Rekao mi je da NIKOM ne kažem"!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.