GREBAĆE NA KAPIJU! Produkcija dogovorila ULAZAK sa BIVŠIM DEČKOM Uroša Ćertića?! Stigla i POTVRDA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Nov.2022, 10:23

GREBAĆE NA KAPIJU! Produkcija dogovorila ULAZAK sa BIVŠIM DEČKOM Uroša Ćertića?! Stigla i POTVRDA!

Biće haosa.

Otkako je ušao u šestu sezonu rijalitija Zadruga, o Urošu Ćertiću kruže priče da voli muški pol, međutim, on se svim silama trudi da dokaže da je naklonjen isključivo pripadnicama lepšeg pola.

Od kada je ušao u šestu sezonu Zadruge, njegovi cimeri su ga nebrojeno mnogo puta nazivali homoseksualcem, tvrdeći da imaju dokaze i da znaju s kim je sve bio u spoljnom svetu. On bi svaki put isticao da to nije istina, te da je uvek bio samo sa ženama, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i to prelepim, uspešnim, poznatim i slavnim. Međutim, kako piše Rijaliti plus, čini se da će se za njega sve promeniti kada se u Belu kuću useli onaj s kojim je navodno bio u intimnoj vezi.

- U Zadrugu uskoro ulazi Urošev bivši partner s kojim je imao kratkotrajnu, ali burnu s*ksualnu vezu. Iako su je krili od očiju javnosti, a kada bi se negde pojavili skupa, svog partnera je predstavljao kao dobrog druga - otkrio je izvor za Rijaliti plus, pa dodao:

- Nekima je čak pričao da mu je dečko zapravo personalni trener, jer se inače bavi bodibildingom i fitnesom - ispričao je izvor, a prenosi Rijaliti plus.

Prema saznanjima Rijaliti plusa, produkcija Zadruge je zaista stupila u kontakt sa zasad nepoznatim, a markantnim muškarcem, koji će se uskoro za veliki novac susresti oči u oči sa Ćertićem.

- Sve je dogovoreno i ugovor je potpisan. Zasad se ne zna tačan datum njegovog ulaska, ali je sasvim izvesno da će do njega doći. Uroš, koji je poznat po tome da voli da vređa i ponižava druge učesnike rijalitija, ostaće bez argumenata kada javno bude ponižen, ne zbog s*ksualnog opredeljenja, već zbog lažnog predstavljanja.

Žena Zvezdana Slavnića potvrdila navode

Zanimljivo je to što je supruga Zvezdana Slavnića, Ana Slavnić, za Pink.rs potvrdila navode da je Uroš Ćertić bis*ksualac.

- Uroš je deklarisani bis*ksualac i dobro radi one stvari s muškarcima. Ja protiv toga nemam ništa, najviše na svetu volim svoje drugove gejeve, ali nemoj se prikazivati onakvim kakav nisi - zaključila je Ana za Pink.rs.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.