GRANDOVE TAJNE! Popularna srpska pevačica OTKRILA detalje o Saši Popoviću koje NIKO nije znao!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Avg.2019, 16:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GRANDOVE TAJNE! Popularna srpska pevačica OTKRILA detalje o Saši Popoviću koje NIKO nije znao!

Sve je rekla!

Ana Bekuta je jedna od najboljih pevača narodne muzike širom Balkana. Godinama sarađuje sa Sašom Popovićem, a sada prvi put otkriva neke stvari o njihovom odnosu.

Direktor Grand produkcije iznedrio je mnoge estradne zvezde, a Ana otkriva da većine pevača nije bilo da nije Saše.

A post shared by Ana Bekuta (@anabekuta1) on Jun 4, 2019 at 1:36am PDT

Na pitanje kakav je Popović kao saradnik i da li mu nešto zamera, Bekuta kaže:
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- Saši ništa ne zameram. Mi smo saradnici 20 godina i nikada se nije desio nikakav konflikt - rekla je Ana, a onda otkrila detalje iz davne 1999. godine koje niko nije znao.

- Posle bombardovanja sam svoj album iz PGP izdala za "Grand" i vodi se pod rednim brojem 21. Sećam se da je prvo izdanje bio Mile Kitić. Od te 1999. godine do dana današnjeg nikada među njima nije bilo nerazumevanja. Saša je vrlo organizovan i posvećen. Veoma sam mu zahvalna jer je održao tu diskografsku kuću na svoj način i trudio se koliko je mogao. Zapravo, ne znam šta bismo mi pevači da njega nema, ko zna gde bismo bili. Ne bi bilo većine - iskrena je bila Ana.

GOLOTINJA U LAJVU MILICE TODOROVIĆ! Instagram goreo, reagovala i Ana Bekuta: Šta to radiš, devojčice?! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.