GORI INSTAGRAM! ZRELA ZA PSIHIJATRIJU! Osman Karić ŽESTOKO isprozivao Grgurićevu pa ZAPALIO internet!

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Maj.2020, 16:14

GORI INSTAGRAM! "ZRELA ZA PSIHIJATRIJU!" Osman Karić ŽESTOKO isprozivao Grgurićevu pa ZAPALIO internet!

Nije ostao imun na Ivin i Filipov raskid!

Filip Đukić i Iva Grgurić rešili su da stave tačku na svoj odnos, tačnije Iva smatra da je vreme da prestanu da budu u "nevezi" kako je ona ovaj odnos nazvala. Oni su o svom odnosu pričali dugo u radionici.

Na ovu njihovu svađu nije ostao imun ni Osman Karić, kojeg je Iva pozdravljala nekoliko meseci i zvala ga "Tata". Nakon što je raskinula vezu sa njegovim sinom Stefanom Karićem, situacija se totalno preokrenula. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Osman je vrlo aktivan na svojim društvenim mrežama, pa je i ovaj put imao komentar na raskid Ive i Filipa Đukića.

- Iva ta priča ti više ne pije vodu, to si uradila sa Stefanom pa sad radiš i sa Filipom. Te fore tamo kod kuće, a ni tamo više nećeš moći... - napisao je Osman na svom "Instagram" profilu.

Ubrzo nakon njegove obraje usledilo je more hejterskih komentara na račun Grgurićeve.

- Zrela za psihijatriju - glasio je jedan od mnogih komentara.

A post shared by Osman Karic (@karic_osman) on May 12, 2020 at 5:02am PDT

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.