GORI INSTAGRAM - NAJDRAMATIČNIJE GAGIJEVE REČI UPUĆENE SLOBI: Dosta je! To više nemoj da radiš! A poljubac? (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Nov.2018, 01:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GORI INSTAGRAM - NAJDRAMATIČNIJE GAGIJEVE REČI UPUĆENE SLOBI: Dosta je! To više nemoj da radiš! A poljubac? (FOTO)

Prekid svake komunikacije.

Još uvek se ne stišavaju strasti nakon što je Sloba Radanović pre nekoliko dana ušao u "Zadrugu 2" da peva na žurki, a Luna Đogani doživela nervni slom zbog hladnog susreta sa bivšom ljubavi.

Sloba je u nekoliko navrata za medije pričao o tom susretu i pravdao se za razne napade da je bio hladan i da je preterao, a sada je zbog toga odlučio da se oglasi i blogerkin otac Gagi Đogani. I to nikad oštrije!

Denser je rešio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da prekine Slobine priče o Luni i zato ga je zamolio da je više ne uzima u usta.

Uz poruku Slobi on je kratko u opisu fotografije napisao i "Dosta je"!

DOSTA JE!!

A post shared by 🔊FUNKY "G"🆕OFFICIAL🔛 (@gagidjogani) on Nov 25, 2018 at 1:20pm PST

- Poručio bih Slobi da se okrene svom životu i da se Luni ne obraća ni u kakvom kontekstu više. Molio bih ga da je razume i da je ostavi na miru. Ovo nisam očekivao. Mislio sam da će da pričaju kao ljudi, da će da se rukuju i odgovore na sva pitanja koja se pojavljuju u medijima. Ako već nije ispao šmeker da se pozdravi sa Lunom, poljubi je i popriča s njom kao što je to uradio sa svim učesnicima, onda ne treba da komentariše ništa u vezi sa njom - poručio je denser bivšem kandidatu za zeta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.