GORČINA U SRCU! DAVIDA GRIZE SAVEST nakon što je shvatio DA JE PRELJUBNIK: Pokazao OVIM - greška ga IZJEDA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jan.2019, 11:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GORČINA U SRCU! DAVIDA GRIZE SAVEST nakon što je shvatio DA JE PRELJUBNIK: Pokazao OVIM - greška ga IZJEDA!

Šok fotka!

Dobro je već poznato da Biljana Dragojević, majka Davida Dragojevića, ne podržava njegovu vezu s Anom Korać i da se zalaže za njegovu ljubav s Aleksandrom Subotić, koja je iz Zadruge diskvalifikovana. Biljana je u ponedeljak gostujući u studiju Zadruge izjavila da joj Koraćeva deluje kao devojka koja nije za ozbiljnu vezu, te da se ona igra s njenim sinom.

- Ako mene pitate, ja podržavam Davida, samo njega. Sviđa mi se kad igra, kad je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << raspoložen, ali vezu sa Anom ne bih puno da komentarišem. David voli da igra, da se druži, a opet, sve je to zatvoren prostor. Mislim, da se između njega i Aleksadnre baš stvorila tenzija jaka, jer teško je ući kao par u rijaliti. On nije bio četiri meseca tu, ali su bili konstantno na liniji. Kad se vratio, oni su ušli u Zadrugu. Nisu imali vremena da se posvete jedno drugome. Ja sam šizila kod kuće kada vidim kakva je bila - rekla je između ostalog Biljana.

- Njemu trenutno Ana prija, ali juče smo videli da ga nešto već nagrdila! Ona sa samo igra sa Davidom, jer ona nije za ozbiljnu vezu. Opet ću ostati dosledna sebi, jednostavno Ana Korać mi ne deluje kao neko ko je za ozbiljnu vezu - bila je izričita Biljana.

Ona je nakon gostovanja u emisiji na dan izbacivanja na svom Instagram profilu objavila Davidove fotografije tokom intimnog boravka na Rajskom ostrvu s Anom Korać napisavši:

- Baš mu je raj na rajskom ostrvu!! Zaljubljen ili zabrinut?! To je ono o čemu sam pričala sinoć kod Dušice u emisiji!

Da li ovo potkrepljuje Biljaninu teoriju da David ipak nije srećan ni s Anom ili je po sredi nešto drugo, ostaje da vidimo.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.