GOGA SEKULIĆ DIŽE RUKE OD PEVANJA! Pevačica usred KRIZE, rešila da PROMENI PROFESIJU! Ubuduće će se baviti OVIM BIZNISOM!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Apr.2021, 12:43

GOGA SEKULIĆ DIŽE RUKE OD PEVANJA! Pevačica usred KRIZE, rešila da PROMENI PROFESIJU! Ubuduće će se baviti OVIM BIZNISOM!

Ima sreće na poslovnom planu!

Kako više od godinu dana, pevači nisu uzeli mikrofon u ruke, pojedini se snalaze kako znaju.

Naime, Goga Sekulić dobila je tri ponude u vidu marketinga za biznise i po svemu sudeći, ona će prihvatiti nove poslove od kojih može dobro da se zaradi. A zbog njih će i ostati u Beogradu.

Međutim, njen suprug Uroš se, navodno, ne slaže u potpunosti sa tim, ali je, zbog deteta, pristao na taj dogovor.

- Koliko god >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da Gogin brak trpi zbog poslovnih obaveza, ona i njen muž su prioritete postavili na prvo mesto. Iako im je teško da žive razdvojeno i viđaju se s vremena na vreme, oni su budućnost njihovog deteta stavili u prvi plan. Uroš u Cirihu ima razvijen posao koji ne može da ostavi i doseli se u Beograd, ali redovno obilazi Gogu i dete - rekao je izvor.

A post shared by Goga Sekulic (@sekulicgoga)

S druge strane, pevačicin sin Vasilij Andrej upisan je u vrtić u Beogradu, te ona ne želi da mu menja okruženje.

- Dete više od godinu dana svakodnevno ide u vrtić i uklopio se sa vršnjacima i vaspitačicama. Sekulićeva ne želi detetu da stvara traume i menja okruženje na koje se privikao - dodao je izvor.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.