GODINAMA NISAM SMELA DA... Ana kroz SUZE otkrila šta je trpela u braku sa Zvezdanom - rasula se na komade

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jan.2023, 08:30

"GODINAMA NISAM SMELA DA..." Ana kroz SUZE otkrila šta je trpela u braku sa Zvezdanom - rasula se na komade

Evo šta se dešavalo dok je živela pod njegovim pravilima!

Ana Ćurčić i Zvezdan Slavnić su se celu noć svađali, a više puta je moralo da interveniše i obezbeđenje. Ana se žalilia Zorici nakon svađe sa bivšim nevenčanim suprugom.

- Ne znam šta mu ovo znači - rekla je Zorica.

- Samo ne želim da se moja deca sada brinu. Pitala sam ga da li je svestan šta mi je uradio, ništa loše nisam rekla. Godinama nisam smela da kažem šta mislim, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ne mogu više da trpim ovo. On samo silom ide - rekla Ana kroz suze.

- Moraš biti jaka. On ti ne sme ovde ništa fizički uraditi. Videla sam da je počeo da se šeta, već mi je bilo jasno da je besan. Rekla sam mu da ništa loše nisi uradila - rekla je Zorica.

- Na sve što mi je uradio, on ovo radi. Ej druže, da nemaš neku samokontrolu. Šta sam ja uradila? On obraza nema. Sasula sam mu u lice sve što mislim - rekla je Ana.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.