GODINAMA JE POKUŠAVALA DA POSTANE MAJKA... Glumica prelomila - usvojiće devojčicu iz sirotišta (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Apr.2021, 08:30

GODINAMA JE POKUŠAVALA DA POSTANE MAJKA... Glumica prelomila - usvojiće devojčicu iz sirotišta (FOTO)

Predivan gest.

Dženifer Aniston je prošle nedelje, na snimanju specijalne epizode "Prijatelja", objavila kako će usvojiti devojčicu iz meksičkog sirotišta "Casa Hogar Sion", kojem već godinama pomaže.

Proces usvajanja trebalo bi da bude završen u maju, piše Mirror.

"Džen je mislila da je ponovno okupljanje ekipe Prijatelja savršen trenutak za takvu objavu. Iako su koleginice iz serije već znale, jer se redovno viđaju, htela je to sad da kaže i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << momcima iz ekipe, koje ređe viđa zbog poslovnih obaveza", rekao je izvor blizak glumici.

Svi su bili oduševljeni njenom odlukom i obasuli je savetima od roditeljstvu.

Dženifer Aniston udavala se dvaput, za Breda Pita 2000. godine, a zatim za glumca, režisera i scenaristu Džastina Teroua.

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.