GOCU TRŽAN JE TUKAO BIVŠI DEČKO: A sad je dala podršku Nataši Bekvalac i njena PORUKA JE BRUTALNA!

Izvor: Svet, 16.Apr.2018, 12:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GOCU TRŽAN JE TUKAO BIVŠI DEČKO: A sad je dala podršku Nataši Bekvalac i njena PORUKA JE BRUTALNA!

Pop pevačica Goca Tržan nikada nije krila da je u jednoj ljubavnoj vezi trpela fizičko nasilje. Više puta je u javnosti apelovala da se stane na put nasilju nad ženama, a sada je progovorila i u vezi sa slučajem Nataše Bekvalac.
Bez patetične želje da skupljam lajkove tvitovima o nasilju nad ženama, jer ne želim žrtvi >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << da dolivam so na ranu, uvek me najviše razočara što su žene ženama najveći vukovi i najgora inkvizicija!”
Podsetimo, Luka je u alkoholisanom stanju došao kući u noći između petka i subote, a nakon što je Nataša videla ljubavne poruke sadrugom ženom na njegovom telefonu, došlo je do svađe. Nakon toga, It stručnjak je nasrnuo na nju i naneo joj povredu glave i masnicu na oku. Pevačica se sa povredama odmah uputila u Urgentni centar, koji je posetila još nekoliko puta jer je zadobila potres mozda. Lazukiću je izrečena mera zabrane prilaska Nataši Bekvalac.
SvetSvet
The post GOCU TRŽAN JE TUKAO BIVŠI DEČKO: A sad je dala podršku Nataši Bekvalac i njena PORUKA JE BRUTALNA! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

I GOCA TRŽAN JE BILA ŽRTVA NASILJA: Ovo je poruka koju je uputila javnosti nakon BATINA koje je dobila Nataša Bekvalac (FOTO)

Izvor: Scandal.rs, 17.Apr.2018, 01:30

Pop pevačica Goca Tržan nikada nije krila da je u jednoj ljubavnoj vezi trpela fizičko nasilje. Više puta je u javnosti apelovala da se stane na put nasilju nad ženama, a sada je progovorila i u vezi sa slučajem Nataše Bekvalac. Ona nije htela da previše govori o nasilju koje je pretprela Nataša,...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.