GLUMIO VOZAČA KAMIONA Naš pevač se pojavljuje u poznatoj seriji, a svi i dalje prepričavaju njegov STAJLING IZ DEVEDESETIH i plaču od smeha

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Mar.2019, 19:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GLUMIO VOZAČA KAMIONA Naš pevač se pojavljuje u poznatoj seriji, a svi i dalje prepričavaju njegov STAJLING IZ DEVEDESETIH i plaču od smeha

Ovo je neponovljivo!

Popularni pevač narodne muzike Mitar Mirić od 1979. godine je prisutan na javnoj sceni, a pored pevanja oprobao se i u glumi, a kako je delovalo po komentarima, snašao se odlično.

A post shared by Mitar Mirić (@mitarmiricofficial) on Jan 6, 2019 at 8:01am PST

Naime, Mitar se 2017. godine pojavio u jednoj od epizoda serije „Sinđelići“ na Prvoj” televiziji. Mitar je glumio vozača kamiona, koji saputnike zabavlja pevajući svoje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pesme,a  ovaj potez iznenadio je njegove pratioce.

Pevač je u više navrata isticao da uprkos pozivima ne želi da postane deo rijalitija jer smatra da je rijaliti za mlade pevače koji tek grade svoje karijere i afirmišu se, ili pak za one starije koji su zaboravljeni.

A post shared by Mitar Mirić (@mitarmiricofficial) on Dec 19, 2018 at 2:56am PST

Mitar je od početka karijere u više navrata menjao imidž, a njegovoj publici, ali i medijima zanimljive su faze tokom devedesetih godina kada se za naslovnice albuma slikao u kožnim prslucima na golo telo, te trakama za kosu neobičnih dezena.

VRELA I SPRETNA! S*ksi voditeljka Parova šokirala VRATOLOMIJAMA u teretani! Muškarci u TRANSU (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.