GLUMILA JE ODNOS SA DEJANOM! ZBOG MENE SI OSTAVILA MUŽA! Filip ULAO na Dalilu: Delovalo je uverljivo!

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Maj.2022, 08:24

"GLUMILA JE ODNOS SA DEJANOM! ZBOG MENE SI OSTAVILA MUŽA!" Filip ULAO na Dalilu: "Delovalo je uverljivo!"

"Ti kao da imaš tempirano vreme, kad ćeš da me ostaviš, kad ćeš da se pomiriš!"

Filip Car i dalje kipti od besa zbog komentara zadrugara na odnos Dalile Dragojević i Anđela Rankovića.

Za vreme reklama u emisiji "Pretres nedelje" pričao je sa zadrugarima i uveravao ih da Dalila nije bila zaljubljena u Anđela, ali da ga i dalje nešto kopka.

- Ona je bežala u taj odnos, sviđao joj se dečko, ali je prevladala emocija prema tebi. Svi su govorili >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da nešto postoji! - rekao je Miki.

- Koga boli šta ko kaže, ona se vratila tebi - ubacio se Lepi Mića.

- Meni je pričala da je pokušavala da ode kod mene i to je bilo okej, ali kada je posle ustala i rekla da je igra, to mi je postalo sumnjivo. Ja želim da znam da li ima nešto skriveno, nešto rečeno ili urađeno - pričao je Car.

- Mene sada da pitaju da li bi Dalila ušla u vezu sa njim, da me stave na poligraf, ja bih rekao da ne bi. To je moje duboko mišljenje - nastavio je Filip.

- Da sam ja tebe ispitivala o svakoj tvojoj j*bačini, iskakao bi kroz plafon. Ti kao da imaš tempirano vreme, kad ćeš da me ostaviš, kad ćeš da se pomiriš! - rekla je Dalila.

- Ja znam da si se ti zaljubila, da ne bi j*bala živu silu. Zbog mene si ostavila muža, nego mene brine da nešto negde nije rečeno - pričao je Car.

- Onda si previše dobro glumila, delovalo je uverljivo - ubacio se Miki.

- Glumila je i drugi odnos sa Dejanom, ima ona to u sebi - nastavio je Filip.

- I da je bila igra, previše je bila realna, ljudi imaju pravo da kažu da bi se smuvala sa Anđelom - istakao je Miki.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.