GLUMAC PRED SUDOM: Cvijanović nestao na 7 godina, pa primećen ispred TUŽILAŠTVA sa nepoznatim čovekom

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Nov.2022, 15:00

GLUMAC PRED SUDOM: Cvijanović nestao na 7 godina, pa primećen ispred TUŽILAŠTVA sa nepoznatim čovekom

U više navrata ponavljao isti postupak...

Među domaćim medijima isplivala je fotografija Zorana Cvijanovića ispred zgrade Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu.  Glumac je bio u opuštenom izdanju, sa rancem na leđima i nekoga je strpljivo čekao.

Nakon toga je negde otišao na kratko, a zatim se vratio sa jednim čovekom, s kojim se zadržao u dužem razgovoru, navodi "Kurir".

Misteriozni čovek i glumac su, kako navode mediji, sve vreme >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << stajali ispred zgrade u Katanićevoj, a zatim su se uputili u nepoznatom pravcu. Primećeno je i da je Cvijanović u više navrata tokom razgovora pokušavao da nešto izvadi iz ranca, ali u tome nije uspeo.

Podsetimo, glumac i njegova porodica su 2015. godine imali velikih poteškoća. Mediji su tada preneli da je porodica Cvijanović morala da napusti stan na Vračaru zbog  dugovanja od 70.000 evra. Cvijanovići su tada ostala na ulici navodno nakon prevare njegovog nekadašnjeg prijatelja i saradnika.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.