GLEDALA SAM SNIMKE S AFTERA! Ivanina mama poslala pismo, Janjuš ga pročitao pred svima!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jan.2021, 18:59

"GLEDALA SAM SNIMKE S AFTERA!" Ivanina mama poslala pismo, Janjuš ga pročitao pred svima!

"Sve što ti je mama rekla si poslušala."

Petak je dan rezervisan za emisiju "Delegati" koju vode Marko Janjušević Janjuš i Filip Car, a zadrugari uživaju u njihovim šalama.

U svojoj emisiji oni uvek pročitaju pisma koja su stigla za zadrugare, a koja sastavljaju Janjuš i Car.

Stefan Šebez je izvukao pismo koje je poslala mama od Ivane Marinković, a onda je Janjuš počeo da čita:

- Ćao zlato moje, prošlo je skoro tri nedelje od našeg >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << poslednjeg kontakta i mora ti reći mama da si sve bolja i bolja. Sve što ti je mama rekla si poslušala, bravo pile moje. Moram da ti kažem da si jedna od retkih zadrugara, ako ne i jedina, koja ima najviše ljubavnih grupa na Instagramu. Više narod ne zna ko ti se sviđa, sa kim si u vezi i sa kim ćeš biti. Ali šta je tu je. Svaki dan sam u kontaktu sa tvojim administratorima, tvoje grupe na Instagramu imaju najviše pratilaca. Na primer, Anđelo Apolon i Ivana Barbi imaju 16.860 pratilaca, taj profil ti vode Spasoje i Stevica iz okoline Majdanpeka. Sve u svemu ljubim te i super si, volim te. Gledala sam snimke sa aftera, jedva čeka mama da izađeš živote moj - završio je Janjuš čitanje pisma, a svi su se ismejali.

U međuvremenu Ivana je dotrčala do radia, da prokomentariše pismo.

- Ne može niko da vas shvati ozbiljno, ali ja moram da kažem da lupate gluposti, da ja ovde nisam bila ni sa kim. Mogu da me spajaju sa kim god, meni je sve to smešno - rekla je Marinkovićeva.

- Mislim da će Vlada na kraju ispasti njena igračka - dodao je Šebez.

Detaljnije pogledajte u videu.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.