GLASINE TAČNE! KIJA I SLOBA PONOVO ZAJEDNO! Pogledala ga, posvetila mu OVE STIHOVE, a onda - VRAĆANJE ŽENI

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Dec.2018, 20:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GLASINE TAČNE! KIJA I SLOBA PONOVO ZAJEDNO! Pogledala ga, posvetila mu OVE STIHOVE, a onda - "VRAĆANJE ŽENI"

Auuuuu!

Na žurki jednog dnevnog lista, Kija Kockar se latila mikrofona, a tu priliku je iskoristila da isprovocira svog bivšeg supruga Slobodana Radanovića. I jedno i drugo su bili na listi zvanica, pa su tako još jednom bili zajedno u izlasku.

Moja žena ODBIJA DA IMA SEKS sa mnom i slutim da je razlog krajnje UŽASAN. Ima 28 godina i PRELEPA je, ovo je neizdrživo

NASTUPALA SA NJOM: Sada je pevačica otkrila ŠTA STVARNO MISLI O KIJI! Iskreno do koske! >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << OU! (VIDEO)

Naime, osim svoje pesme "Ne vraćam se na staro", ona je odabrala da goste počasti svojim izvođenjem numere "Samo se noćas pojavi".

Vernim pratiocima "Zadruge" poznato je da je ovo "Lunina i Slobina pesma", te da Đoganijeva i danas, nekoliko meseci od događaja koji su se odvili na imanju u Šimanovcima, ume da pusti suzu kada krenu prvi taktovi ove moćne balade.

Osim toga, kada se Kockareva vratila u separe, a Ana Bekuta preuzela mikrofon, ona i Radanović su, prema rečima izvora Informera koji se našao na licu mesta, razmenili značajne poglede na stihove: "A ti se, blago meni, vrati svojoj ženi".

Podsetimo, u poslednje vreme su sve glasnije spekulacije o mogućem pomirenju dojučerašnjih supružnika.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.