GLASANJE PRED IZBACIVANJE U TOKU - Zadrugari biraju SAMO JEDNOG: Haos u najavi za crnim stolom

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Dec.2020, 17:01

GLASANJE PRED IZBACIVANJE U TOKU - Zadrugari biraju SAMO JEDNOG: Haos u najavi za crnim stolom

Ovo glasanje će napraviti karambol u Beloj kući!

Subota popodne rezervisana je za ono čega se mnogi takmičari najviše pribojavaju, a to je porodični sastanak na kom će jedni drugima lepiti epitete.

Veliki šef je putem pisma obavestio zadrugare da je vreme da odluče ko će biti nosilac današnje titule. Na njima je da objasne i da pred svima kažu kog zadrugara karakterišu kao nekog ko se najviše "pravi pametan", a ne sumnjamo da će ovo glasanje izazvati karambol >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za crnim stolom.

A već sutra nas očekuje redovno izbacivanje, ove nedelje su nominovani Nikola Đorđević od strane ostalih zadrugara, a od strane publike, najmanje glasova imala je Zvezdana Stevanović.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.