GEST ZA SVAKO POŠTOVANJE! Jelena Baćić Alimpić odbila da dobije na poklon novi roman Vesne Dedić! Razlog će vas IZNENADITI!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jun.2020, 21:27

GEST ZA SVAKO POŠTOVANJE! Jelena Baćić Alimpić odbila da dobije na poklon novi roman Vesne Dedić! Razlog će vas IZNENADITI!

Tako se podržava koleginica...

Pisac i novinar Vesna Dedić sinoć je u Beogradu održala promociju svog novog romana pod nazivom "Ne dam te".

Promociji su prisustvovali mnoge javne ličnosti, a između ostalih i Vesnin koleginica po peru Jelena Baćić Alimpić.

Koliko se njih dve  međusobno poštuju, pokazala je Jelena jednim svojim gestom.

Naime, Vesna je te večeri prisutnima poklanjala roman sa posvetom, ali je Jelena odbila da ga primi na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << poklon, pa je insostirala da ga uredno plati, kao i svi oni koji su kupili isti.

- Ja Vesnu izuzetno cenim i poštujem, a razlog zašto sam odbila da primim roman na poklon je što mislim da je najmanje poštovanje koje možete jednom piscu da poklonite, jeste da platite sav trud koji je on uložio u to delo. Nas dve živimo od istog posla i najmanje što sam mogla da uradim, bilo je da platim knjigu sama i tako ukažem čast, poštovanje i pažnju dragoj koleginici - rekla je Baćić Alimpić u jednom dahu.

Mora se priznati da je ovo gest vredan svakog poštovanja i da bi mnogi mogli mnogo naučiti iz odnosa ove dve divne dame.

Detaljnije pogledajte na fotografijama.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.