GASTOZ SMUVAO VODITELJKU PAROVA?! Zajedno u javnosti - drže se za ruke, EMOCIJE pršte! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Okt.2019, 00:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GASTOZ SMUVAO VODITELJKU PAROVA?! Zajedno u javnosti - drže se za ruke, EMOCIJE pršte! (FOTO)

Nisu krili bliskost!

Višestruki pobednik "Parova", Nenad Marinković Gastoz, i bivša učesnica i voditeljka ovog rijalitija, Nina Prlja, pojavili su se sinoć zajedno na jednoj VIP žurci u Beogradu i to držeći se za ruke.

Njih dvoje su svojevremeno bili zajedno u luksuznoj zemunskoj vili, gde su veoma bili bliski, a po izlasku iz šoua kružile su priče da su u emotivnoj vezi.

Nina je svojevremeno tvrdila da su njih dvoje samo prijatelji, ali sinoć >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su sve vreme išli zagrljeni, kao da nisu mogli da sakriju emocije.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

NAKON VESTI DA SU U VEZI: Doskorašnja voditeljka Parova progovorila o odnosu sa Gastozom

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Okt.2019

Otvoreno....Ovih dana se u medijima šuška kako se Nenad Marinković Gastoz skrasio pored Nine Prlje...Nina je odmah rešila "misteriju" i priznala šta se krije iza ove priče...- Pretpostavila sam da će to svi pomisliti, ali mi nismo zajedno. On je meni najbolji drug, u kontaktu smo od kada se rijaliti...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.