GASTOZ I NAIDA RASKINULI VERIDBU - obrisali sve ZAJEDNIČKE slike i otpratili se sa mreža... PUKLO

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Maj.2021, 20:56

GASTOZ I NAIDA RASKINULI VERIDBU - obrisali sve ZAJEDNIČKE slike i otpratili se sa mreža... PUKLO

Emocije nestale?!

Bivši učesnik rijaliti šou programa "Parovi", Nenad Marinković Gastoz i fitnes instruktorka Naida Gadžo svojim ponašanjem na društvenim mrežama podgrejali su sumnje da su raskinuli veridbu.

Nenad i Naida, naime, obrisali su sve zajedniče fotografije sa svojih profila na društvenim mrežama, iako su na istim rado pokazivali svoju ljubav.

Sada na profilima ovih rijaliti učesnika više ne postoje zajedniče fotografije, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << te je primetno da već neko vreme objavljuju samo svoje slike. Međutim, to nije sve.

A post shared by Naida Gadžo (@naidanaki)

Osim što nema zajedničkih slika, Naida i Gastoz su jedno drugo otpratili sa Instagrama, te su ovi potezi rijaliti učesnika podgrejali sumnje i izazavali komentarisanja da više nisu u emotivnom odnosu.

Podsetimo, Gatoz je Naidu zaprosio nakon što je izašla iz rijalitija i nije krio oduševljenje zbog tog čina.

- Kleknuo sam, bilo je onako baš lepo. Bilo je više iznenađenja, jedno za drugim, jedno, drugo, treće... - pričao je on oduševljeno nedavno.

A post shared by #GSTZ | Gasttozz Official (@gasttozz.official)

- Izgubila je prsten posle toga! Bio joj je veliki, pa ga je izgubila. Neumesno je da pričam o ceni, nije bio preskup, ali nije bio ni jeftin - dodao je Gastoz.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.