GAGI ZATEKAO MARKA U LUNINOM STANU U OVOJ POZI - Pa rešio da OTKRIJE kakva je zapravo njihova VEZA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jul.2019, 19:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GAGI ZATEKAO MARKA U LUNINOM STANU U OVOJ POZI - Pa rešio da OTKRIJE kakva je zapravo njihova VEZA!

Potpuno iskreno!

Luna Đogani i Marko Miljković su svojom ljubavnom vezom obeležili prethodnu sezonu rijaliti programa "Zadruga". S obzirom na to da su se često svađali u Beloj kući, mnogi su prognozirali da njihova ljubav neće doživeti uspeh u spoljnom svetu. Međutim, u više navrata zaljubljeni par je istakao da se mnogo bolje slažu nego u zatvorenom prostoru i da je njihova veza nikad lepša.

Lunin otac, Gagi Đogani, rešio je da da svoje mišljenje o ovoj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vezi. Otkrio je da se sreo sa Markom 5-6 puta.

- Jednog dana, nedugo nakon što je izašla iz "Zadruge", Luna me je pozvala da dođem kod nje u stan, baš je bila uporna i shvatio sam da je nešto isplanirala. Kad sam došao, video sam Marka koji je stajao za šporetom i spremao večeru. Večerali smo karbonare i on me je time kupio. Zaista je bila sjajna hrana, ne sećam se da sam jeo bolju karbonaru. Nisam znao da je Miljković tako dobar kuvar, pritom to ne kažem samo zato što je on sa Lunom u vezi, već sam iskren - kaže Gagi, i dodaje da obožava vreme da provodi sa njima, pa i da sa Markom ima mnogo zajedničkim tema.

- Marko mi se dopada za Lunu, meni je bitno da se oni vole, a moju podršku imaju od samog početka. Drugačije je dosta nego kada su bili u rijalitiju, valjda su dosta opušteniji, znaju da ih kamere ne snimaju, pa mogu da kažu i da pokažu sve što žele - izjavio je Lunin otac koji smatra da negativne kritike ne utiču na vezu njegove ćerke i da je ljubav sa Markom samo jača.

Luna je nakon izlaska iz Bele kuće rešila da prati stope svojih roditelja i da se oproba u muzičkom svetu. Gagi je otkrio da Marko nema takve planove.



Објава коју дели Marko Miljkovic (@marko.miljkovic) дана 19. Јул 2019. у 12:01 PDT

- Marko zasad nema nameru da se bavi muzikom. Podržava Lunu i njenu karijeru, uz nju je, ali što se tiče pevanja, mislim da se u te vode neće otisnuti. Što se njihove budućnosti tiče, oni imaju neke svoje planove, jedno su uz drugo i za sada odlično funkcionišu - kaže Gagi Đogani.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.