GAGI IMAO S*KS SA ČOLAKOVOM DEVOJKOM?! Otkrio sve o njihovom odnosu

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Nov.2019, 01:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GAGI IMAO S*KS SA ČOLAKOVOM DEVOJKOM?! Otkrio sve o njihovom odnosu

Izgleda da je ona ipak zbog Gagija u Beloj kući.

Gagi Đogani priznao je da je bio sa Erminom Pašović, aktuelnom devojkom Baneta Čolaka.

Denser je odlučio da razreši misteriju odnosa sa devojkom njegovog cimera i drugara iz "Zadruge". Naime, kako je već poznato, njih dvoje su se poljubili neposredno pred njegov ulazak u Belu kuću, pa je denser ispričao zadrugarima detalje kako je sve počelo, kao i to da se između njega i plavokose starlete desilo mnogo više >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << od poljupca i prijateljstva.

- Ona je podržavala Lunu, ne mogu da se setim. Sve u svemu ušli smo u razgovor, tad je bila svađa između Lune i Marka. I to kuckanje je preraslo u nešto više od prijateljstva. Šta se desilo, desilo se. I onda dan pred "Zadrugu" me je nazvala i rekla mi da treba da isprati Baneta i Boru, ali ja sam znao da su oni drugovi. Kad je stigla u Beograd dan pred moj ulazak, kupila mi je neke stvari i rekla da će biti moja podrška. Šta se ovo sada dešava meni nije jasno, ali eto, ja ne mogu da ćutim. Žao mi je ako sam Banetu nešto pokvario - bio je iskren Đogani.

I zadrugari su komentarisali kako je Ermina zaljubljena u Đoganija, a ne u Baneta. Ermina je samo mudro ćutala, ne želeći da komentariše svoj odnos sa denserom

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

BONUS VIDEO: LUNA NA POLIGRAFU: Uhvaćena u LAŽI na pitanjima o Slobi i Gagiju! A tek priznanje o ZARADI! Au! LUDILO! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.