GAGI I ERMINA OBNAVLJAJU VEZU?! Zar posle svega? Ono što mu je poručila Ermina sve je zaprepastilo

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jan.2020, 10:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GAGI I ERMINA OBNAVLJAJU VEZU?! Zar posle svega? Ono što mu je poručila Ermina sve je zaprepastilo

Iznenađujuće.

Zadrugar Gagi Đogani jutros je dobio stvari od porodice i fanova, kao i zajedničke poklone sa Erminom Pašović.

Ermina i Gagi dobili su zajedničke šolje, kao i posteljinu sa njihovim fotografijama. Oni su bili oduševljeni tim gestovima, s obzirom na to da imaju zanimljivu prošlost.

Ermina je blistala od sreće pa poručila Gagiju da će morati zajedno da se pokrivaju tokom noći zbog veličine posteljine koju su dobili.

- >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ono je za jedan veliki jorgan, a mi imamo dva mala. Ono ćemo uzeti kao prekrivač. Jesu ljudi, ej, na jorgan, meni je to divno. Opet su se to ljudi potrudili, divna ideja. Samo da mi je znati ko je to bio. - pričala je Ermina.

- Misliš da se pokrivamo zajedno? Što zajedno? - uzvratio je Gagi.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

BONUS VIDEO: "Slepo crevo mi je puklo u stomaku, minuti su odlučivali" Brutalna ispovest Ane Kokić KIDA SRCE - bila na ivici života i smrti, sa majkom jedva preživljavala (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.