GAGI BESAN: Miki neću ti oprostiti za pretnje Luni bacaću ti roditelje sa splavova!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Okt.2018, 18:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GAGI BESAN: Miki neću ti oprostiti za pretnje Luni "bacaću ti roditelje sa splavova"!

Nikako mu se nije svideo potez Đuričića.

Poznati denser Gagi Đogani odlučio je da se oglasi povodom izjave Mikija Đuričiča u rijalitiju ''Zadruga''. Naime, Miki je danas u žaru verbalnog okršaja sa denserovom ćerkom Lunom, smatrajući da je ona kriva za oduzimanje nedeljnog honorara svim učesnicima "Zadruge", njoj i njenom bratu Adamu grubo zapretio:

- Moju drugovi su vam roditelje bacali sa splavova u vodu devedesetih godina, nemoj da vas ja bacam ponovo! >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << - vikao je Miki danas u ''Zadruzi''.

Na ovo Gagi nije ostao imun, a kako kaže, Miki je to uradio da bi se pokazao pred Rebekom u koju je zaljubljen.

- Miki se plaši i sve radi iz straha. On je to izjavio jer je hteo da se pokaže pred Rebekom. Razočarao me je, od njega to nisam očekivao. Ne znam šta mu se desilo. Hteo je da ispadne veći muškarac od Adama i da sačuva svoju ženku (Rebeku). To je uradio zbog Rebeke, mislim da je to jadno. Ipak su bili u dobrim odnosima. Što se mene tiče više nema izvini, ja mu ovo neću oprostiti. Adam neće nikoga da povredi i da udari, to sam siguran. Taman posla, on se tu samo našao - rekao je Gagi za Pink.rs i dodao da nije bilo potrebe za Mikijevom burnom reakcijom.

- Adamu je bilo krivo što svi napadaju Lunu, to je jače od njega, oni su odrastali zajedno i on nije mogao da gleda neke stvari. On je stao na sestrinu stranu, što je i logično. Normalno je da brat i sestra brane jedno drugo. Ja ne vidim da je tu neko nekog povredio i napao. Nije mi jasno šta se Miki tu koprca i ko njemu drma kavez - rekao je denser.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Poznati često deci daju ČUDNA IMENA, ali Skaj Vikler je APSOLUTNI POBEDNIK! A tek OVAJ pevač! Bizarno!

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.