GAĐALA GA FLAŠOM U GLAVU! Posle gušenja u SUZAMA i njegovog priznanja da su u VEZI, Mina IZBEZUMLJENA! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Sep.2019, 10:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GAĐALA GA FLAŠOM U GLAVU! Posle gušenja u SUZAMA i njegovog priznanja da su u VEZI, Mina IZBEZUMLJENA! (VIDEO)

Ne može više ovo da podnese!

Vladimir Tomović poigrava se sa osećanjima Mine Vrbaški i Mione Jovanović. Iako flertuje i razmenjuje nežnosti, pa čak i poljupce sa obe zadrugarke, on čak i ne krije da nijednu ne shvata ozbiljno, već da samo igra igru sa obe.

Mina se, po sopstvenom priznanju, sinoć gušila u suzama zbog Tomovića, u kojeg je zaljubljena uprkos njegovom ponašanju.

Osim toga, njih dvoje su se sinoć strasno ljubili.

Najzad, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Tomović je na uvijen, zagonetan način ovog jutra rekao da je Mina njegova nova devojka, mada nije bilo jasno da li se sa njom samo zavitlava.

Mina je zbog svega ovoga izbezumljena, a tenzija se oseća na svakom koraku. Čekajući u redu za frizera, Tomović se šalio sa Minom, uporedivši je sa popularnim fudbalerom.

- Uf, moje nogice, moj Ronaldo - izjavio je Tomović, a svi prisutni zadrugari su se smejali.

Mina nije mogla da izdrži, te ga je gađala plastičnom flašom u glavu, a kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u videu:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.