GAĐA PO ZADRUZI, UDARA I URLA - SUKOB NA VRHUNCU! Prelomilo se na Luni - jedno MRŠ i tu je bio KRAJ!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Sep.2018, 08:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GAĐA PO ZADRUZI, UDARA I URLA - SUKOB NA VRHUNCU! Prelomilo se na Luni - jedno "M'RŠ" i tu je bio KRAJ!

Šok video.

Zadrugari su sinoć sedeli u dnevnoj sobi, a Lepi Mića je priznao da kada bi bio mlađi sa svakom od ukućanki bi spavao. Vladimir je tada ponovo krenuo da morališe rekavši kako ne bi ni sa jednom iz rijalitija, jer će ispasti da mu je to taktika i ljudi će misliti kako je sa svakom od njih samo da bi se pričalo. Ovu konstataciju niko nije komentarisao, jer Tomović već važi za neiskrenu osobu, a zna se da je najpre muvao Lunu, sa kojom se posvađao nakon što >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ju je ogovarao. Tada je izbor ostao samo na Staniji.

U razgovor se ubacio i Toma Panić, koji je takođe obeležio prvu sezonu, a najviše je ostao upamćen po vezi sa Minom Vrbaški, te je kompetentan da donosi sud o seksu unutar "Zadruge".

- Vi žene samo kukate kako ovde nema muškaraca, a niste ni vi neke devojke koje valjaju. Izvolite vi neke na kapiju, uvedite nam lešse devojke, kulturnije, pa ćemo imati mi muškarci s*ks sa njima - obratio se Panić.

- Ne možete da smuvate ni jednu ribu ovde, pa su vam one krive - krenuo je Bokun da mlati rukama ispred Tome.

- Ti si gej, i hvataš kadar preko Nataše Moskve. Ti jedini možeš da spavaš sa njom u krevetu, i time ona ne može da ima druge muškarce, a ti nećeš ništa sa njom jer si gej - obrusio mu je Toma.

Pogledajte rezultate

Tada se umešala i Nataša, a ubrzo je došlo do sukoba između nje i Panića, a zadrugari su krenuli da se deru na Natašu kako nije normalna.

- J*baću svima mater - vikala je Moskva, bacala, a Luna je ustala da je smiri govorivši joj da ne dira Tomu, na šta je Nataša samo rekla - M'rš!

Kako je to izgledalo pogledajte ovde:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.