Filip PROGOVORIO koliko je RAZOČARAN Krivo mi je što NISAM KAO KARIĆ, nego sam NJU stavio ispred SEBE

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Maj.2020, 16:23

Filip PROGOVORIO koliko je RAZOČARAN "Krivo mi je što NISAM KAO KARIĆ, nego sam NJU stavio ispred SEBE"

Opšti haos za stolom!

Prvo suđenje koje je danas organizovano u Beloj kući bilo je između Ive Grgurić i Filiipa Đukića. Filip je tužio Ivu jer se igra sa njegovim emocijama i da ga ponižava, a sudija u ovom slučaju je Ivana Šopić.

Svoj stav su odmah na početku izneli upravo Iva i Filip, a Đukić je ovom prilikom pokazao koliko ga je Iva razočarala.

- Nije rekla da nisam dominantan jer nemam novac, to sam ja rekao jer tako pretpostavljam. Iva >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se ne igra sa mojim nego sa svojim osećanjima - rekao je Filip.

- Neću da se raspravljam, ja sam kriva, sudite mi, sešću i boli me k*rac - navela je Iva.

- Ja sam spomenuo novac da bih je čačnuo, ona to nije izgovorila. Rekla je da nemam stav i da nisam dominantan. Što se tiče stava, mnogo veći stav je da idem preko sebe da bih je zaštitio, a ne da je napušim k*rcem. Krivo mi je što nisam kao Karić, odmah u glavu, nego sam nju stavio ispred sebe. Ne kajem se ni zbog čega, ali smatram da je trebalo da radim neke stvari drugačije... Ispada kao da ja idem za njom, da je vučem za suknju, to je pričala Janjušu i Gagiju - naveo je Đukić.

- Ja sam kriva, on iznosi samo to što sam rekla Janjušu i Gagiju. Rekla sam da sam mu davala znakove da se makne od mene, da ne ispadne paćenik. Pre rođendana sam to radila, njega je ego zaboleo jer nisam rekla da je to bilo pre rođendana. Samo sam zaboravila da kažem to. Nemoj da mi upadaš u reč, imao si svoje izlaganje koje tebi odgovara. Od rođendana je hteo on da izađe iz kreveta, a ja sam rekla da ostane, mislila sam da nećemo imati ništa. Imam grižu savesti, mislim na bivšeg kad slušam pesme ujutru, a on leži pored mene. Njega boli što nisam rekla, a ne što mi je danas to kliknulo - vikala je Iva.

- Nije zaboravila, ja nemam problem sa istinom. Samo kaže da sam je za rođendan pitao da li da se sklonim, a da ona nije htela... Samo nisi spomenula rođendan, kad si rekla da želiš da ostanem. Ne želim da iko nju napada za ovu situaciju, ja sam to hteo, ja sam kriv. Nije to problem, nego što ispada da ja trčkaram za njom - urlao je Đukić.

- Samo nisam spomenula rođendan. Htela sam da ostane u krevetu da budemo kao drugovi. Ja njega ne krivim, ja sam kriva, žao mi je što se nije odmah maknuo nego je ostao, a ja sam kriva što mu nisam rekla da se makne. Danas sam mu rekla da imam grižu savest, njega prave jadnikom i paćenikom. Rekla sam mu da mi smeta i to što sam ja u nekim situacijama dominantna, da mi nisi pokazao neke svoje stavove - rekla je Grgurićeva.

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.