Filip Mijatov za SVET otkriva sve prljave tajne Ane Korać: Kako sam je finansirao, kako mi je ukrala Maseratija da bi sa Arapima otišla u hotel i sebi digla cenu!

Izvor: Svet, 06.Maj.2019, 11:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Filip Mijatov za SVET otkriva sve prljave tajne Ane Korać: Kako sam je finansirao, kako mi je ukrala Maseratija da bi sa Arapima otišla u hotel i sebi digla cenu!

O tajanstvenom životu Ane Korać počeli su da isplivavaju dokazi, koji se nimalo neće svideti njenom dečku Davidu Dragojeviću, koji će je, kako tvrdi Filip Mijatov, i šutnuti.

„Ja sam siguran da će je ovaj dečko ostaviti posle Zadruge, kad sve shvati. Ana mi je uzela auto dok sam spavao i posle sam saznao da je išla na poslovni sastanak u hotel. Viđala se sa bogatim Arapima iz Dubaija i auto joj je bio potreban kako bi izgledala skupo i kako bi mogla >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << što bolje da naplati svoje usluge. Moguće da joj taj poslovni sastanak nije prošao kako treba, pa su mi kola odmah nakon toga i zapalili“, započinje priču bivši dečko i sponzor Ane Korać, koji je inače IT stručnjak i trenutno živi i radi u Londonu, i objašnjava zbog čega je prestao da je finansira: „Ona je loš čovek, naljutio sam se na nju jer su mi kola izgorela a nije mi ni rekla da će da ih uzme. Ja sam je finansirao i plaćao joj stan, a onda sam prestao da dajem pare jer sam hteo da se sklonim od nje. Počela je da se drogira, a meni to nije trebalo u životu. Bila se navukla na belo, počela je da mi traži mnogo para koje je trošila na drogu i ja to više nisam mogao da trpim. Kap koja je prelila čašu bila je kada je namestila da me prebiju njih desetorica jer sam prestao da joj dajem pare. Zbog toga smo se najviše posvađali. Ja sam znao kakvim poslom se ona bavi, ali opet sam je gotivio i prelazio preko svega što ona nije znala da ceni. Ona posle Zadruge ništa neće uraditi u životu, takve devojke loše prolaze, može samo da se vrati u Ivanjicu i da bere maline.“

svetinstagram
The post Filip Mijatov za SVET otkriva sve prljave tajne Ane Korać: Kako sam je finansirao, kako mi je ukrala Maseratija da bi sa Arapima otišla u hotel i sebi digla cenu! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.